## In simple interest what sum amounts of Rs.1120/-in 4 years and Rs.1200/-in 5 years?

According to the question. principal amount + Simple Intrest for 5 years = 1200 and for 4 years =1120

We have interest for 5th year = 1200 – 1120 = 80

Hence, we can say that interest for 4 years will be 80 × 4 = 320

Hence, the amount at the starting of time = 1120 – 320 =800.